Kalendari
  • Slajder 5
  • Slajder 6

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Poručivanje

Ne morate trošiti dragoceno vreme na sastanke i dogovore - pregledajnte našu ponudu i pozovite nas, ili pošaljite mejl sa spiskom željenih proizvoda.
1. U kratkom roku poslaćemo vam ponudu.
2. Ukoliko vam ponuda odgovara, prionućemo na izradu priprema za štampu u skladu sa vašim željama.
3. Sa brendiranjem (uštampavanjem) krećemo tek kada od vas dobijemo odobobrenje za dostavljene predloge.
4. Poručenu robu dobijate na željenu adresu, u dogovorenom roku.

 

Kalendari 2023

Unikatni kalendari za 2023 godinu i sve vrste reklamnih materijala. Veliki izbor i povoljne cene. Brza isporuka kurirskom službom. Kod nas se mogu poručiti jednolisni kalendari za 2023, godinu kao i višelisni kalendari za 2023. godinu. Kalendari mogu biti sa fotografijama vaše firme, proizvoda i sl. Nudimo i više od 50 modela gotovih, tipskih, kalendara kod kojih je moguće doštampati vaš zaštitni znak i tekst po želji.
Kalendar je odličan poklon i idealna reklama za vašu firmu ili organizaciju. Ukusno odrađen kalendar predstavljaće preko cele godine efektnu reklamu i podsetnik na vašu firmu i proizvode ili usluge koje nudite.

 Odaberite i poručite, a mi ćemo za kratko vreme ispuniti vaše zahteve i poslati vam kalendare kurirskom službom. Dokaz za to je ogroman broj zadovoljnih klijenata koji sarađuju sa nama iz godine u godinu.

Odaberite iz naše bogate ponude promotivnih artikala najbolje poslovne promotivne poklone za vaše partnere, saradnike i klijente: Kalendari 2023, Rokovnici, Plastične olovke, Metalne olovke, Drvene olovke, Setovi olovaka, Kutije za olovke, PARKER olovke, Markeri, Elektronski upaljači, Kremen upaljači, Metalni upaljači, BBQ (roštilj) upaljači, Satovi, Kancelarijski pribor, Privesci, Trakice i elementi, Torbe, kese i novčanici, Promo pultovi i panoi, Lepota, relaksacija i zdravlje, Gedžeti, Merni pribor i digitroni, Antistres program i zabava, Putovanje, Auto oprema, Lampe, Izviđačka oprema, Kišobrani, Kuhinjski setovi, Porcelan, keramika i staklo, Vinski setovi, Unisex majice, Ženske majice, Dečije majice, Polo majice, Dukserice, Jakne i prsluci, Kačketi i kape.

Olovke i  Upaljači

Olovke i upaljači  su najmasovniji i najpopularniji pokloni. Olovke i upaljači mogu biti plastični i metalni. Na plastičnim olovkama i upaljačima štampamo tamponom ili sitom a metalne olovke i upaljače laserski graviramo.

Rokovnici 2023

Rokovnici spadaju istovremeno u praktične i luksuzne poslovne poklone. Svaki vaš poslovni prijatelj koji dobije rokovnik rado će ga koristiti i pažljivo čuvati. Ukusno uklopljen zaštitni znak biće trajni podsetnik na vašu firmu i ono čime se bavite.
Brendiranje rokovnika radimo na tri načina: suvim žigom, folija otiskom ili sitom, u zavisnosti od želje klijenta.
 

Odaberite reklamne artikle koji će na najbolji način podsećati vaše poslovne partnere, klijente i kupce na vas i ono čime se bavite. Za sve potrebne informacije, pomoć, preporuke pri odabiru i porudžbine možete nam se obratiti svakoga dana - mejlom, ili putem telefona izlistanih na našoj kontakt strani (ovde takođe možete pronaći i formu za slanje upita). 

Naše kataloge možete preuzeti i u pdf formatu - download.

Naši klijenti

Skrba prom
ces sowi
fimod
Globalsert
1c&a
gss
ps fashion design
eltekon vranje
Detaljnu listu možete pogledati ovde.

 

CENE ŠTAMPE/BRENDIRANjA

nisu fiksne i zavise od željenog efekta - metode brendiranja, broja artikala i drugih parametara.
Evo raspona cena po otisku za najčešće prodavane artikle:

Kalendar: 18-26 din/kom - Sito ili digitalna štampa
Rokovnik (sito, 1 boja): 20 din/kom
Rokovnik (suvi žig-srebrotisk-zlatotisk): 2400 din izrada klišea + 20 din/kom
Rokovnik (digitalna kolorna štampa): 70 din/kom (pokrivenost do 15%)
Plastična olovka (1 boja): 7 din/kom
Plastična olovka (kolorna štampa) - 12 din/kom
Metalna olovka (laserska gravura): 26 din/kom
Plastični upaljač (1 boja): 7 din/kom
Plastični upaljač (kolorna štampa): 12 din/kom
Kišobrani (sito 1 boja/a pozicija) - 40 din/kom
Cene su bez PDV-a
Na ove cene primenjuje se rabatna politika.
Za artikle koji nisu obuhvaćeni ovim cenovnikom molimo vas da pošaljete upit.


Precizne cene uštampavanja dobićete nakon dostavljanja liste artikala. Listu nam možete poslati na mejl, ili izdiktirati preko telefona.